İOS 8 Sonbahar'da Bizimle

İOS 8 
Jonathan Ive'nin tasarım çizgilerini aynen devam ettirmesi beklenen iOS 8 işletim sisteminin ağırlıklı olarak sağlık ve fitness tarafında yeni özellikler kazanacağı belirtiliyor. Sistemin kod adı da Okemo olarak belirlenmiş.

iOS 8 ile gelecek en önemli yeniliklerden birisi Healthbook olacak. Kişisel ve fiziksel kondisyonunuz ile ilgili hemen herşeyi takip edecek olan uygulama ayrıca acil durum kartı da barındıracak. Bu kartlarda kan grubunuz, yaşınız, ağırlığınız, aldığınız ilaçlar gibi temel bilgiler olacak ve acil müdahaleye gelen ekibe kolaylık sağlayacak.
 
İlk başlarda oldukça sıkıntı yaşayan ve tercih oranı dibe vuran Apple haritaları artık rakiplerinden geri kalmayacak seviyeye çıktı ve iOS 8 ile birlikte önemli geliştirmelere sahne olacak. Bunlar temel harita verilerinde, ilgi noktalarında ve grafiklerde meydana gelecek. Ayrıca toplu taşıma güzergahlarının da bu güncellemede sisteme eklenmesi bekleniyor.
 
iOS güncellemesinde beklenen diğer yenilikler ise LTE üzerinden ses aktarımı desteği, bağımsız bir iTunes Radio uygulaması, mesajların belirli bir süre sonra silinmesi seçeneği, bildirim merkezi sekmelerinde değişiklik, daha hızlı sistem ve kamera performansı şeklinde sıralanıyor. 


İOS 8 Sonbahar'da Bizimle İOS 8 Sonbahar'da Bizimle Reviewed by Unknown on 05:45 Rating: 5

Hiç yorum yok