DELL AlienWare 18 HD İnceleme

Eşi benzeri olmayan görünüm ve performans:
• Menteşe 20.000 kez açılıp kapanabilecek şekilde tasarlanmıştır, böylece sisteminizin sağlam olduğundan emin olarak güvenle oyun oynayabilirsiniz.

• Bakır ısı gidericileri üstün soğutma sağlayarak tam güçte daha uzun süre oyun oynamanıza olanak tanır.

• Yüksek performans için tasarlandı; üç hava çıkışı, sistemin altındaki havayı, ısı gidericileriyle arkadan iterek optimum düzeyde ısı yönetimi sunar.

Görüntüleme deneyiminizi yepyeni bir boyuta taşıyın:

• 18" bir Tam HD paneliyle
 hiçbir özellikten ödün vermeden oyun oynamaya hazır olursunuz. Parlak geniş ekran oyununuza sıradışı bir görünüm kazandırır.
• Eksiksiz, sinema stilinde oyun ve eğlence deneyimi için HDMI 1.4 aracılığıyla harici bir 3D veya Tam HD TV'ye ya da monitöre takın.

Hız aşırtma ile harekete geçin:
• 4. Nesil Intel® Quad Core™ i5 ve i7 işlemciler
, engelleri aşmak için ihtiyacınız olan gücü sunan isteğe bağlı hız aşırtma özelliğiyle önceki nesilden daha hızlıdır. Hız aşırtma özellikli Intel® Core™ 4. i7-4930MX, Turbo Boost ile 4,2 GHz'ye kadar maksimum bir hız ve 8 MB önbellek sunar.
• Intel® Smart Cache Teknolojisi CPU'nuzda ve GPU'nuzda bulunan önbelleği paylaşarak yükleme sürelerinizi hızlandırır, böylece uygulamalarınız daha hızlı bir şekilde yüklenir ve resimleriniz daha çabuk oluşturulur.
• Intel® Turbo Boost Technology 2.0, sisteminizin gücünü daha verimli bir şekilde dağıtır; böylece sisteminizi yavaşlatmadan müzik dinleyebilir, oyun oynayabilir ve arkadaşlarınızla aynı anda sohbet edebilirsiniz.
• Intel® Hyper-Threading Teknolojisi daha az sayıda sistem kaynağı tüketirken arka planda daha fazla program çalıştırabilmeniz için size 8 yollu çok görevli işlem özelliğini sunar. Aynı anda oyun oynayın, video dosyalarını düzenleyin, müzik parçalarını karıştırın veya karmaşık projelerin üstesinden gelin. 8 yollu çok görevli işlem özelliği sayesinde Alienware 18, tüm tutkularınızı çaba göstermeden gerçekleştirmenizi sağlar.

Çift grafik kartıyla maksimum performans:


• NVIDIA® GeForce Graphics 700 serisi grafik kartı, oyun deneyimine özel olarak tasarlanmıştır ve yüksek performans sunar. Gerçek bir performans geliştirici arıyorsanız şimdi yükseltmenin tam zamanı. NVIDIA® 700 serisi grafik kartı
• NVIDIA® FXAA teknolojisi, görüntü kalitesinin ve performansın mükemmel birleşimi için yüzlerce bilgisayar oyununda yüksek hızlı kenar yumuşatma sağlar.
• NVIDIA® Adaptive Vertical Sync görüntüde bozulma olmadan sorunsuz oyun deneyimi için mevcut kare hızlarınıza dikey senkronizasyon uygular.
• NVIDIA® GeForce Sürücüler, sisteminizi ayarlanmış ve güncel tutar; böylece yenilikler için her zaman hazır olursunuz.
• NVIDIA® PhysX® Teknolojisi; dinamik yok etme özelliği, gerçekçi ortamlar ve animasyonlar ile oyunlarınıza canlılık kazandırır.

Ses deneyiminizi geliştirin:

• Klipsch® Hoparlörler tarafından desteklenir: Alienware 18 bilgisayarınız, bir dizüstü bilgisayardan duyabileceğiniz en gerçekçi ses deneyimini size sunmak için tasarlanmış, ince ayarları yapılmış üstün bir stereo sistemidir. Dinamik sürücüler, size mümkün olan en iyi oyun deneyimini sunmak için güçlü, zengin ve eksiksiz bir ses aralığı sağlar.
• Dolby Home Theater v4: İster kulaklıktan ister dizüstü bilgisayarınızın hoparlörlerinden veya
ev sineması sisteminizden dinliyor olun Dolby Home Theater v4, oyunlarınızda ve ortamınızda ihtiyaç duyduğunuz büyüleyici dinleme deneyimini sunar. Surround Decoder, sanal bir surround ses deneyimi oluşturur ve Volume Maximizer, sesinizi gürültü veya kesinti olmadan en üst seviyeye çıkarmanıza olanak tanır. Ayrıca Dolby Home Theater, kullanımı kolay bir arabirimle gelir; böylece ses ayarlarınız üzerinde her zaman tam denetime sahip olabilirsiniz.

AlienFX sistem aydınlatma: 

• Temalar: Tamamen benzersiz ve kişiselleştirilmiş bir görünüm için kendi özel ışıklandırmanızı ve özel efektlerinizi oluşturun. AlienFX; kendi özel temalarınızı oluşturmanızı, düzenlemenizi ve kaydetmenizi sağlar. Dilerseniz Alienware sistemlerinde zaten mevcut, önceden ayarlanmış çeşitli temalardan seçim yapın.
• Işık efektleri ve programlanabilir olaylar: 20 renkten oluşan bir palet ve bunları uygulayabileceğiniz bir dizi ışıklı bölge ile seçenekleriniz sınırsızdır. Belirli bir tempoda gitmek veya sabit kalmak için bölgeleri bir renkten diğer bir renge dönüştürün. Hatta bir arkadaşınızdan e-posta veya mesaj aldığınızda olduğu gibi bölgeleri, hemen hemen her türlü sistem olayında yanıp sönecek ve sizi uyaracak şekilde ayarlayabilirsiniz.
• AlienFX özellikli oyunlar: Etkileşimli AlienFX aydınlatmasını sayısı sürekli artan 55'ten fazla oyuna dahil etmek için oyun geliştiricileriyle yıllardır yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Özel aydınlatma efektleri; örneğin, sağlığınız azaldığında yeşilden kırmızıya dönüşmesi gibi sağlık seviyelerine dayalı olabilir. Bunlar, ayrıca bulunduğunuz oyun ortamına da dayalı olabilir.

AlienAdreneline:
• Oyun Modu: Rekabette bir adım önde olun. Oyun Modu; uygulanacak AlienFX teması, kullanılacak VOIP ve oyun başladığında açık veya kapalı kalacak web sayfası ya da uygulaması da dahil olmak üzere size oyununuzun ya da uygulamanızın başlama şeklini özelleştirme olanağı sağlar.
• Hızlandırıcı: AlienAdrenaline'in Hızlandırıcısı, anında performans artırıcı niteliktedir. Gerekli olmayan Windows tabanlı uygulamalar ve hizmetler için işlem ağacını sonlandırır ve sisteminizin hızında artış sağlar. Sisteminizin yapılandırmasını kalıcı olarak değiştirmez veya hiçbir yazılımı ya da programı kaldırmaz. Yalnızca işlemci isteklerini geçici olarak yeniden ayırır ve oyun oynamayı bitirdiğinizde orijinal haline geri döndürür.
• Performans İzleme: AlienAdrenaline'in Performans İzleme aracı; sabit sürücünün, sistem belleğinin, ağın, işlemcinin ve grafik kartı kullanımının grafiksel bir gösterimini sunar; böylece, sistem performansını takip edebilir, oyun oynarken veya kaynak ağırlıklı uygulamaları çalıştırırken sorunları tespit edebilirsiniz. Performansınızı gerçek zamanlı olarak izleyin veya kaydederek performans parametrelerini inceleyin.

Alienware TactX:

• Kullanıcı tarafından programlanabilen makro tuşları: Alienware, kullanıcı tarafından programlanabilen toplam 19 makro tuşundan oluşan sayısal tuş takımının üstünde dikey ve yatay olarak hizalanmış makro tuşlarla donatılmış olarak gönderilir. Makro tuşlarının her birine farklı işlevler atayabilirsiniz: bir dizi tuş vuruşu; e-posta, web veya ortam oynatıcı gibi beş hazır ayar işlevinden biri ya da tercih ettiğiniz bir programı başlatan bir kısayol.
• Profilleri içe ve dışa aktarma: TactX makro tuşu denetimleri, ayarlarınızı oluşturmanıza ve profiller olarak kaydetmenize olanak tanır. Bir veya birden fazla profil oluşturduktan sonra, profilini oluşturduğunuz oyuna bağlı olarak profilleri içe/dışa aktarma seçeneğinden istediğiniz profili seçebilirsiniz. Alternatif olarak, günlük kişisel kullanım için oyun harici profilleri de geri yükleyebilirsiniz. Ayrıca profillerinizi arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz.

AlienTouch:

• Dokunma: “Dokun ve sürükle” veya “sürükleme kilidi” seçeneğini etkinleştirmek için dokunma ayarınızı özelleştirin ya da dokunma hareketlerini tamamen devre dışı bırakın. Bu menü size ayrıca, sisteme harici bir USB fare takıldığında dokunmatik yüzeyi otomatik olarak devre dışı bırakma seçeneği sunar.
• Hassasiyet: Hassasiyet denetimleri, dokunmatik yüzeyin hassasiyetini kişisel tercihinize göre azaltarak veya artırarak özelleştirmenize olanak tanır.
• Sanal kaydırma: AlienTouch size hareket kaydırma seçenekleri sunarak dokunmatik yüzey özelleştirmesine ilişkin bir düzey daha sağlar. Dikey ve yatay kaydırma hareketlerini etkinleştirin ve ardından dikey ve yatay kaydırma bölgelerini size en uygun ayara getirerek özelleştirin.

AlienFusion:


• Hızlı ayarlar: “Yüksek performans”, “dengeli” veya “güç tasarrufu” modları gibi önceden ayarlanmış güç seçeneklerine kolay erişim sağlayın. Bu modlarda ince ayar yapmak için “hızlı ayarları” kullanın.
• Gelişmiş ayarlar: AlienFusion’ın “gelişmiş ayarlar” modu, sisteminizdeki bileşenlerin belirli güç modlarında çalışırken davranış şeklini denetleyebilmenizi (kablosuz bağlantı adaptörünün veya grafik işlemcinin davranışını ayarlama gibi) sağlar.
• Özel güç planları: Her farklı gereksinime uygun, sınırsız sayıda güç planı oluşturun. Oynadığınız belirli herhangi bir çevrimiçi oyun için oyun deneyimini optimize edin ve ardından özel güç planınızı AlienFusion arabiriminde kaydedin ve değiştirin.
DELL AlienWare 18 HD İnceleme DELL AlienWare 18 HD İnceleme Reviewed by Unknown on 03:15 Rating: 5

Hiç yorum yok